top of page

My Site 1グループ

Public·64 members

(sport uživo==) Slaven Rijeka gledati prijenos 24 rujna 2023

26. kol 2023. — Saznajte gdje gledati Dinamo - Rijeka, prijenos derbija šestoga kola Hrvatske nogometne lige koji će se odigrati na Maksimiru.

A trener je postao, mogu slobodno reći, moj najbolji prijatelj Roy Ferenčina. On će definitivno promijeniti stil igre u odnosu na njegova prethodnika. Bit će puno agresivniji, ratoborniji, potući će se za svaku loptu i neće više iskakati. Mislim da smo spremni. Idemo u Koprivnicu osvojiti sva tri boda”, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke. Gdje gledati Dinamo - Rijeka, prijenos 6. kola HNL-a? - Hrsport 26. kol 2023. — Saznajte gdje gledati Dinamo - Rijeka, prijenos derbija šestoga kola Hrvatske nogometne lige koji će se odigrati na Maksimiru. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Gorica? Utakmica 9. kola SuperSport HNL-a između klubova NK Slaven Belupo Koprivnica i HNK Rijeka igra se u nedjelju, 24. godine u 17 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos uživo možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Kladionice na ovu utakmicu otići na stranu Riječana. Kvota na pobjedu Rijeke je 1. 75, na pobjedu Slavena 5. 50, dok neriješeni ishod ima koeficijent 4. 00. Hrvatska - Sportski TV prijenosi Uživo - Nedjelja Prijenos VN Japana pratite uživo u nedjelju od 7.sati na Športklubu. Hajduk i Slaven Belupo - Rijeka, Supersport Hnl 2023./2024. MAXSport1. 19:15. Rudeš. “Nadam se da će što više ljudi doći na stadion Ivan Kušek Apaš u Koprivnicu. Znamo da je Rijeka dobra momčad i imaju i novog trenera, no mi vjerujemo u nas i želimo osvojiti bodove. Optimističan sam i svi zajedno čekamo nedjelju i početak utakmice”, rekao je Roy Ferenčina, trener Slaven Belupa. PROČITAJTE VIŠE: Jesen u Zagrebu 2023 – pregled jesenskih događanja i manifestacija u hrvatskoj metropoli “Slaven Belupo je promijenio trenera. Prijenos Kup utakmice između Slaven Belupa i Osijeka Danas je na rasporedu četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa, a susret Slaven Belupa i Osijeka moći ćete gledati uživo na internetskim Rijeke te Slaven Belupa ... NOGOMET UŽIVO: Slaven Belupo i Rijeka u Koprivnici igraju susret 9. kola HNL-a u nedjelju, 24. rujna 2023. godine – gdje gledati prijenos? Slaven Belupo i Rijeka igraju susret 9. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 24. godine. Utakmica se igra u Koprivnici na stadionu Ivan Kušek Apaš, počinje u 17 sati, sudit će ju Duje Strukan, a osiguran je izravni TV prijenos. Ovo će biti dvoboj trećeg i predzadnjeg, devetog kluba na ljestvici. S tim da je Rijeka treća i ima 13 bodova iz sedam utakmica, dok je Slaven deveti i iz osam utakmica ima šest bodova. Szülői összefogás a Group - Magunkról | SZÖAK Varaždin Istra uživo prijenos gledati 16 trav kolo: Dinamo - Hajduk 4:1 Osijek - Varaždin 2:2 Šibenik - Istra 1961 0:0 Rijeka - Slaven Belupo 1:2 Gorica - ...

About

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。
bottom of page