top of page

My Site 1グループ

Public·69 members

[[Na liniji**]] Rudeš Dinamo prijenos 24 rujna 2023

[Gledajte uživo>>>]] Osijek Dinamo Zagreb prijenos 3 rujna 2023 NK Rudes Zagreb wins 6% of halftimes, NK Osijek wins 32%. pretkolo, dok će se Hajduk ...

U isto vrijeme Varaždin će kod Slaven Belupa tražiti barem bod i navijati za pobjedu Osijeka protiv Istre, kojoj bi za ostanak u eliti mogli pomoći "farmaceuti" pobjedom u derbiju sjevera. Sve utakmice su na kanalima Arena Sporta. Osijek - Istra na prvom, Rijeka - Gorica na trećem, Hajduk - Lokomotiva na petom, a Slaven - Varaždin šestom. Dinamo će od 19. 30 proslaviti naslov na Maksimiru protiv Šibenika uz prijenos na Areni 3. (sport uživo>>>) Hajduk Lokomotiva gledati prijenos 23/09/205. ožu 2023. — kola HNL-a – gdje gledati prijenos utakmice? HNK Gorica i NK Varaždin u srijedu, 18. [[hd uživo>]!!! ] Varaždin Lokomotiva prijenos 22 siječnja... Teoretske šanse ima i Monaco (77) Nike Kovača, koji gostuje kod Lensa. Trebao bi pobijediti, dočekati poraze i Lillea i PSG-a, s tim da bi trebao dostići šest golova bolju gol-razliku Lillea. Ipak, puno mu je važnije obraniti treće mjesto i izboriti kvalifikacije Lige prvaka jer mu za vratom puše Lyon (78) koji dočekuje Nicu. Zanimljivo je i u borbi za ostanak jer čak šest klubova (Reims, Bordeaux, Strasbourg, Brest, Lorient i Nantes) žele izbjeći 18. poziciju i razigravanje. Hrvatska - Sportski TV prijenosi UživoDanašnjom utakmicom između Osijeka i Varaždina starta deveto kolo HNL-a. Hajduk igra utakmicu u subotu protiv Lokomotive, a Dinamo Zagreb igra u nedjelju kod Rudeša. Prijenose utakmica pratite uživo na MaxSport TV. Velika nagrada Japana dolazi kao šesnaesta utrka sezone nakon koje do kraja prvenstva ostaje još šest utrka. Suzuka je s 32 utrke, koliko ih je dosad ugostila, trinaesta najkorištenija staza otkako je Formule 1. Leicester - Tottenham je na SK1, Aston Villa - Chelsea na SK2, Liverpool - Crystal Palace na SK3, West Ham - Southampton na SK8, a Manchester City - Everton na SKHD. Serie A Večernji program donosi borbu za Ligu prvaka u Italiji. Rasterećena Atalanta (78 bodova) dočekuje Milan (76), kojemu pobjeda sigurno donosi Ligu prvaka, a svaki kiks otvara šansu Juventusu (75) da ga prestigne pobjedom kod Bologne. U igri je i Napoli (76) koji dočekuje Veronu Ivana Jurića. (BESPLATNO===) Hajduk Lokomotiva uživo prijenos 5. [streaming!! ] Rudeš Dinamo Zagreb prijenos 24 rujna 2023 DINDINAMO ZAGREB-Rudeš danas prijenos uživo + rezultat. Gdje? (2023)... Pogledaj rezultat Dinamo Zagreb danas. Svi prijenosi, TV prikazivanja, rezultati uživo i... [[HD uživo#]] Hajduk Lokomotiva gledati prijenos 23 rujna 2023))) Lokomotiva Zagreb Rudeš gledati prij Ogroman je pritisak na Dinamo će od 19. 30 proslaviti naslov na Maksimiru protiv Šibenika uz... Orekit · jučer Rudeš - Dinamo Zagreb na prijenos uživo na televiziji danas S nama otkrij gdje možeš gledati Rudeš - Dinamo Zagreb 1. HNL besplatno danas Iznenadit ćete se... Bit će s nama. Nije dugo trenirao grupno, možda već debitira protiv Lokomotive. Može igrati desetku, špicu, polu lijevo. Pa normalno da su dobri. Trener je prvi krivac, on mora napraviti da igrači tu vole doći, trenirati, raditi. Majka svega je zadnja utakmica. SuperSport HNL Hajduk, : Lokomotiva. Lokomotiva. 24. 09. 2023. 17:00. Slaven Belupo, : Rijeka. Rijeka. 19:15. Rudeš, : Dinamo. Dinamo. Pogledaj... Ako treba, psuješ i bilo što, ali sutra je novi dan pa ideš dalje. Normalno, ovo je Hajduk pa je sve to na entu. "Na igrače, na trenera, ali... Koja krivica? O čemu pričamo? Imali smo niz od devet pobjeda zaredom, nismo bili puno utakmica primili gol. "Slažem se da nismo bili dobri u Velikoj Gorici" "Što se tiče komentara i usporedbi s proljeće, ovaj zna, ovaj ne zna, to je smiješno. Prije dva tjedna možeš radit neke rekorde, ludilo, netko je majstor, a sad nema pojma. Druga stvar, mi dobivamo zajedno i gubimo zajedno. Mene osobno boli, ali to je zato što imam ekstra emociju, ali to je moj problem jer sam došao raditi u svoj klub pa te boli. Međutim, imam zbog toga i ekstra motivaciju. [[[hd uživo>>]]] NK Osijek NK Varaždin uživo prijenos gledat prije 1 dan — 12. svi 2023. Osobno me veseli što utakmica stiže sutra pa da mi pokažemo u ovom nezgodnom momentu tko se to tuče, tko pljuca i što ja znam", istaknuo je Leko pa se osvrnuo na teze da je ovako slično bilo i na proljeće nakon što je Hajduk doživio dva uzastopna poraza. Chelsea (67 bodova) je u najboljoj poziciji i gostuje kod Aston Ville dok Liverpool (66) dočekuje Crystal Palace. Oni imaju sve u svojim rukama, a eventualni kiks čeka Leicester kojemu u goste stiže Tottenham, i sam u borbi za Europu. West Hamu protiv Southamptona treba bod da potvrdi Europsku ligu. Sve su utakmice na Sport Klubu. Raspored utakmica SuperSport HNL 2023 Rudeš (:) Dinamo, MAXSport 1. 8. kolo: raspored i rezultati. petak, 15. rujna, 18:00h, Lokomotiva (1:0) Rudeš, MAXSport 1. subota, 16. rujna, 17:00h, Dinamo (3: ...

About

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。
bottom of page