Konuk Alanyaspor ise 38 puan topladı ve dördüncülük koltuğunda oturuyor. Fenerbahçe Alanyaspor canlı anlatım izleme ekranına sayfamızdan ulaşabilir ve maçın heyecanını dakika dakika yaşayabilirsiniz. İşte, FB Alanya canlı izleme sayfası… Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle! Süper Lig 21. hafta maçında Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor karşılaşıyor. Bu akşam saat 20:00'de başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. ahaber. com. tr canlı anlatım sayfasından FB Alanyaspor maçının canlı izleme ekranına ulaşabilir ve maçla ilgili tüm detayları ve pozisyonları öğrenebilirsiniz.
Fenerbahçe Alanyaspor canlı anlatım izle – FB Alanya CANLI | VideoFenerbahçe Alanyaspor canlı izle! Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Alanyaspor’u ağırlıyor. FB Alanya canlı yayın futbol severler tarafından sorgulanıyor. Ligde zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele nefes kesecek. Bu akşam saat 20:00’de başlayacak mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Fenerbahçe bu zorlu karşılaşma öncesi topladığı 37 puanla ligin beşinci sırasında yer alıyor.
Sarı-lacivertli takımın 14 golüne, rekabetteki son 2 maçı kazanan turuncu-yeşilliler 8 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Alanya'da oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 3-1 kazandı. Öte yandan iki takım arasında İstanbul'da oynanan 3 maçtan ilki berabere sonuçlandı, son 2'sinde Fenerbahçe gol yemeden galip geldi. Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan ve ilk 2 haftada 6 puan alan sarı-lacivertliler, geçen hafta ise deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Ligde 37 puanla lider Demir Grup Sivasspor'un 4 puan gerisinde 5.
Alanyaspor: 1 - Fenerbahçe: 3 | MAÇ SONUCU 19 Mar 2023 — Pozisyon için yardımcı hakem 'ofsayt' bayrağını kaldırırken, VAR incelemesinin ardından gol kararı verildi. REKLAM. 35. dakikada İrfan Can ...