top of page

My Site 1グループ

Public·69 members

(UŽIVO PRIJENOS***) Hajduk Lokomotiva uživo gledati 23 rujna 2023

5. kol 2023. — Osijek Dinamo uživo prijenos 7 svibnja 2023 Lokomotiva. Istra kola SuperSport HNL-a Gdje gledati prijenos utakmice Dinamo(((TELEVIZOR))) Gorica ...

(((Danas@@))) Lokomotiva Hajduk gledati prijenos 7 svibnja 2 6. svi 2023. — Dinamo – Šibenik prijenos uživo, gdje gledati live stream Evo gdje i kada možete gledati današnju utakmicu: • 14:55 Varaždin – Rijeka, utakmica ... 2023 prije 1 dan — 14 LOKOMOTIVA vs RUDEŠ 1:0 (8. kolo, SuperSport HNL 23/24) Lokomotiva je savladala Rudeš s minimalnih 1:0 u prvom susretu osmog kola. YouTube... Je li onda i tada trener bio kriv za to što smo bili i što smo još uvijek prvi? Izgubio si, loše je, ali imaš ekipu za dobiti i ideš dalje. Mi smo prvi, imali smo niz koji je prekinut tako što smo izgubili dvije utakmice kako smo izgubili. Predsjednik je tu, on je mene i doveo ovdje kako me doveo. Ja sam ovdje došao, svi znate moje razloge i što i kako. U nogometu se dobiva i gubi, postoje porazi koji su bolni i manje bolni, ja se slažem da u Velikoj Gorici naša partija nije bila dobra. " Trener Hajduka je malo podigao glas na pitanje o tome kolika je njegova krivica za dvije izgubljene utakmice u nizu u posljednjim trenucima. "Na igrače, na trenera, ali... Koja krivica? O čemu pričamo? Imali smo niz od devet pobjeda zaredom, nismo bili puno utakmica primili gol. "Slažem se da nismo bili dobri u Velikoj Gorici" "Što se tiče komentara i usporedbi s proljeće, ovaj zna, ovaj ne zna, to je smiješno. Prije dva tjedna možeš radit neke rekorde, ludilo, netko je majstor, a sad nema pojma. Serie A Večernji program donosi borbu za Ligu prvaka u Italiji. Rasterećena Atalanta (78 bodova) dočekuje Milan (76), kojemu pobjeda sigurno donosi Ligu prvaka, a svaki kiks otvara šansu Juventusu (75) da ga prestigne pobjedom kod Bologne. U igri je i Napoli (76) koji dočekuje Veronu Ivana Jurića. (BESPLATNO===) Hajduk Lokomotiva uživo prijenos 5. [[hd uživo>]!!! ] Varaždin Lokomotiva prijenos 22 siječnja... [STREAMING] Široki Brijeg Sarajevo prijenos 22. Druga stvar, mi dobivamo zajedno i gubimo zajedno. Mene osobno boli, ali to je zato što imam ekstra emociju, ali to je moj problem jer sam došao raditi u svoj klub pa te boli. Međutim, imam zbog toga i ekstra motivaciju. [[[hd uživo>>]]] NK Osijek NK Varaždin uživo prijenos gledat prije 1 dan — 12. svi 2023. — Utakmica je dio[[sport uživo]] Varaždin Osijek uživo prijenos gledati 30 tr Live HNK Hajduk Split - NK Osijek Rezultati... Kalinić još neko vrijeme neće moći braniti Kapetan Hajduka Lovre Kalinić vraća se nakon teške ozljede, ali neće tako skoro stati među vratnice. [Gledajte uživo] Osijek Varaždin gledati prijenos 22/09/2023 prije 1 dan — (Nogomet<) Lokomotiva Varaždin gledati prijenos 4 kolovoza 2023 Hajduk nije primio pogodak te se, gledajući formu Istrana, očekuje ... [[NOGOMET**]<<<] Hajduk Split Istra uživo gledati 02/09/ 1. ruj 2023. — A utakmice u Koprivnici protiv Slaven Belupa imaju poseban naboj. SuperSport HNL: Lokomotiva - Varaždin, 2. [[[STREAM>>>]]!! 30 proslaviti naslov na Maksimiru protiv Šibenika uz prijenos na Areni 3. La Liga Prije nego što završi HNL, krenut će završno kolo u španjolskoj La Ligi (18 sati) u kojoj se Atlético (83) i Real Madrid (81 bod) bore za naslov. Momčadi Šime Vrsaljka i Ive Grbića treba pobjeda kod Valladolida ako ne žele ovisiti o utakmici "kraljeva" kojima treba pobjeda protiv Villarreala i remi ili poraz "colchonerosa". (((uživo<<))) Hajduk Lokomotiva prijenos 23 rujna 2023 prije prije 5 sati — Pročitajte gdje gledati Hajduk – Lokomotiva, prijenos devetog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige iz Splita. Nogometaši Hajduka ove subote ... ▶️ Hajduk Split vs NK Lokomotiva Zagreb Live Stream & Check how to watch Hajduk Split vs NK Lokomotiva Zagreb live stream. H2H stats, prediction, live score, live odds & result in one place. HNK Hajduk Split Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Lokomotiva. Konferenecija za medije 11. Cijela tablica · Hajduk Digital TV · Hajduk pretplate · Hajduk Media Centar. (sport uživo>>>) Hajduk Lokomotiva gledati prijenos 23/09/205. ožu 2023. — kola HNL-a – gdje gledati prijenos utakmice? HNK Gorica i NK Varaždin u srijedu, 18. [[hd uživo>]!!! ] Varaždin Lokomotiva prijenos 22 siječnja... Teoretske šanse ima i Monaco (77) Nike Kovača, koji gostuje kod Lensa. Trebao bi pobijediti, dočekati poraze i Lillea i PSG-a, s tim da bi trebao dostići šest golova bolju gol-razliku Lillea. Ipak, puno mu je važnije obraniti treće mjesto i izboriti kvalifikacije Lige prvaka jer mu za vratom puše Lyon (78) koji dočekuje Nicu. A tada je kolosalnu priliku za Lokomotivu promašio Kulenović. Prizemni ubačaj s desne strane prošao je kroz srce kaznenog prostora Hajduka, gostujuća obrana nije ga uspjela raščistiti pa je do lopte na drugoj vratnici stigao Kulenović. No, iako neometan on je sa šest metara prebacio gredu. Kazna za taj promašaj bila je ekspresna. Niti dvije minute potom Grgić je uposlio Sahitija koji se na 20-ak metara od domaćeg gola uspio okrenuti i istovremeno osloboditi čuvara. Uslijedio je precizni prizemni udarac u desni kut iznenađenog Čavline za veliko slavlje kako igrača na terenu tako brojnih navijača Hajduka na tribinama. U 66. minuti Hajduk je udvostručio prednost. Bez naslova ... live-stream/hnk-hajduk-split-nk-lokomotiva-zagreb/100015456 Evo gdje gledati Hajduk - Šibenik - tportal LIVE UŽIVO Hajduk - Lokomotiva; 18. kolo Prve HNL; … Grgić je lijepo proigrao Krovinovića na lijevom krilu, ovaj je iz prve poslao prizemnu loptu na peterac gdje je natrčao Mlakar koji je bez problema okrunio odličnu kombinaciju suigrača. Iako se pred kraj dvoboja Hajduk povukao, Lokomotiva nije opasnije zaprijetila sve do 88. minute. Tada je Mikanović pogrešno procijenio let lopte, do nje je stigao Tuci i projurio po lijevom krilu te zatim ubacio pred vrata gdje je natrčao Aliyu i s osma metara lakoćom svladao Sentića. Do izjednačenja su domaći stigli u posljednjoj, šedtoj minuti sudačke nadoknade. Sudac Lovrić je poklonio slobodni udarac Lokomotivi na sredini igrališta, svi igrači su se preselili u kazneni prostor Hajduka, a loptu je ubacio vratar Čavlina. Drugi Hajduk sada ima 31 bod, četiri manje uz utakmicu više od vodećeg Dinama, a četiri više od trećeg Osijeka. Lokomotiva je sedma sa 14 bodova, jednim više od osmog Šibenika, a dva više od devete Rijeke. Na dnu je Gorica sa šest bodova i utakmicom manje. REZULTATI 15. KOLA, Petak: Šibenik - Varaždin 1-2 (Dolček 60 / Brodić 71-11m, Pilj 90+4) Subota: Rijeka - Istra 1961 0-1 (Erceg 64) Osijek - Dinamo 1-0 (Mierez 85) Nedjelja: Lokomotiva - Hajduk 2-2 (Aliyu 88, Tuci 90+6 / Sahiti 61, Mlakar 66) Kasnije igraju: Gorica - Slaven B. Awaziem je bio najviši u skoku, ali je odbio loptu samo na rub 16-erca na nogu Tuciju koji je sjajnim volejem neobranjivo pogodio gornji desni kut. Osim bez važna dva boda Hajduk je zbog ozljeda ostao i bez dva važna igrača, stopera Josipa Eleza te vratara i kapetana Lovre Kalinića. Elez je zbog ozljede mišića morao biti zamijenjen još sredinom prvog poluvremena, da bi se u 82. minuti Kalinić uhvatio za lijevo koljeno u situaciji kada u njegovoj blizini nije bilo niti jednog igrača kako njegove tako i domaće momčadi. Racunalo - 👉 Lokomotiva - Hajduk uživo live stream, gdje... 21. lip 2020. — Lokomotiva - Hajduk uživo live stream, gdje gledati derbi 30. kola HT Prve lige, evo detalja #technology #racunalo. [[[Sport!!!]]''''] Hajduk Istra uživo prijenos 02/09/2023 1. ruj 2023. — prije 21 sat — ] Lokomotiva Hajduk gledati prijenos Osijek Dinamo uživo prijenos 7 svibnja 2023 Lokomotiva. 27. 09:00. Slaven Belupo. 01. 05 ... Hajduk Split vs Lokomotiva Zagreb - Tipovi, savjeti i kvote prije 1 dan — U devetom kolu SuperSport HNL-a trenutni lider Hajduk Split sa slavljem nad Lokomotivom na Poljudu može do derbija u idućem... Zanimljivo je i u borbi za ostanak jer čak šest klubova (Reims, Bordeaux, Strasbourg, Brest, Lorient i Nantes) žele izbjeći 18. poziciju i razigravanje. Prijenos utakmice Lille - Angers je na Areni 3, Brest - PSG na četvrtom, a Lens - Monaco na sedmom kanalu. LIVE STREAM, uživo, prijenos, HNL, Hajduk - Lokomotiva 8. LIVE STREAM, uživo, prijenos, HNL, Hajduk - Lokomotiva 8. velj 2020. — LIVE STREAM, uživo, prijenos, HNL, Hajduk – Lokomotiva 8. Februara 2020. Igor Tudor svoj je novi mandat u Hajduku otvorio pobjedom u gostima ...

About

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

bottom of page