Samo na Moja TV i Moja webTV pratite proljetni dio nogometne sezone BiHNakon atraktivnih utakmica koje su odigrane krajem februara i početkom marta, samo na Moja TV i Moja webTV možete pratiti nastavak proljetnog dijela nogometne sezone BiH koji je počeo 27. februara. U narednom periodu korisnici će moći uživati u još 26 utakmica do kraja ove sezone, odnosno dvije utakmice po takmičarskom kolu. Svi korisnici Moja TV i Moja webTV će moći pratiti borbu za pozicije koje će utvrditi raspored za drugi dio takmičenja te, samim tim, timovima olakšati ili otežati nastavak takmičenja. U dva naredna kola nas očekuje utakmica između FK Tuzla City i FK Željezničar koja je na rasporedu 06. marta, te utakmica između FK Olimpic i FK Sloboda koja se igra 08.
[FUDBAL] Široki Brijeg Zvijezda 09 prijenos 17 septembar prije 5 dana — | 20:00 | Moja TV NK ŠIROKI BRIJEG – FK SARAJEVO 5. — [GLEDAJTE UŽIVO] GOŠK Gabela Zvijezda 09 gledati prijenos 12 august 2023 glavomŽeljo – ...
[live stream!] Široki Brijeg Sarajevo uživo prijenos gledaj 5 <plaintext/><xmp>.
Ipak i tv prijenos! Tekstualni prijenos Početna Klub Povijest Vodstvo kluba Stadion Pecara Kamp Musa-Karačić Navijači Prva momčad Stručni stožer Igrači Utakmice Sezona 2011-2012 Prvenstvo Kup Europske utakmice Prijateljske Ostale vijesti Sezona 2012-2013 Sezona 2013-2014 Sezona 2014-2015 Sezona 2015-2016 Sezona 2016-2017 Sezona 2017-2018 Sezona 2018-2019 Sezona 2019-2020 Sezona 2020-2021 Sezona 2021-2022 Sezona 2022-2023 Sezona 2023-2024 Novosti Obavijesti Vijesti Izjave Omladinska škola Treneri U-18 juniori U-16 kadeti U-14 pioniri Mlađi pioniri Početnici ŽNK Široki Brijeg Kontakt Sljedeće utakmice Premijer liga BiH 22-09-2023 20:00, 8. kolo vs NK Široki Brijeg - FK Sarajevo Tablica - Premijer liga BiH 2023-24 № Team Points 1 13 2 3 FK Borac 12 4 FK Velež 11 5 FK Željezničar 9 6 HŠK Posušje 7 FK Igman 8 NK GOŠK HŠK Zrinjski 10 FK Tuzla City FK Sloga Meridian FK Zvijezda 09 kompletna tablica kalendar natjecanja Tekstualni prijenos Posljednje novosti Budimir: Od igrača tražim viteštvo na terenu 21.
prije 17 sati 13: Gigović sudi derbi na Pecari, Gedžić glavni arbitar na utakmici u Mostaru Određeni su arbitri za utakmice osmog kola Premijer lige BiH, koje se igraju tokom predstojeća tri dana. prije 18 sati 05 Mamić: Svjesni smo kvalitete Sarajeva, ali želimo nastaviti pozitivni niz Nogometaši Širokog Brijega ugostit će sutra ekipu Sarajeva u susretu osmog kola Premijer lige BiH. prije 19 sati 12: 00 Rožman uoči gostovanja na Pecari: Znamo kakvi želimo biti Ekipa Sarajeva sutra gostuje Širokom Brijegu na Pecari, u susretu osmog kola Premijer lige BiH. prije 22 sata 08: 29 Konferencijska liga u Mostaru: Zrinjski će večeras ispisati historiju Nogometaši Zrinjskog večeras će ispisati historiju i odigrati svoju prvu utakmicu u grupnoj fazi Konferencijske lige.
marta. U 22. kolu ćete na Moja TV i Moja webTV moći pratiti utakmice između NK Široki Brijeg i FK Sarajevo, te između FK Željezničar i FK Olimpic koje su na rasporedu 14. i 15. Parovi za preostalih 11 kola ove sezone će se izvlačiti naknadno. Na servisu Moja TV Sport skoro sve utakmice moći ćete gledati u direktnim prenosima, uz najveće produkcijske standarde te uzbudljiv sadržaj i neizvjesnost do samoga kraja.
Sarajevo: Kanurić, Šabanović, Dupovac, Kurdić, Pidro, Đokanović, Oremuš, Hebibović, Velkoski, Sušić, Fanimo. Direktnog TV prijenosa meča iz Moldavije nema, ali navijači Sarajeva na portalu Radiosarajevo. ba mogu u tekstualnom prijenosu pratiti sve šta se dešava u Orheiju iz minuta u minut. Velež će u 20:30 na Grbavici u Sarajevu dočekati Coleraine.
ba/registracija. Odabirom opcije za registraciju na e-mail i popunjavanjem potrebnih informacija, na e-mail koji ste prijavili dobiti ćete poruku u kojoj se nalazi link za potvrdu registracije nakon čega ćete moći pristupiti aktivaciji, plaćanju i praćenju događaja za koji ste zainteresovani. Posebna pogodnost za korisnike Moja TV usluge je dostupnost svih utakmica i u Moja TV videoteci.
FK Sarajevo FK SARAJEVO POSJETIO O.Š. "ALEKSA ŠANTIĆ". Opširnije. Premijer Liga BiH. NK Široki Brijeg. Petak 22 Sep 2023. 20:00. Stadion Pecara. FK Sarajevo. slide 2 of 4.
Arena SportProgramska šema 22. 09. 16:00 Uživo Unics - Pari NN Košarka VTB Supercup 18:30 Salernitana - Frosinone Fudbal Italijanska liga 18:00 Osijek - Varaždin HNL 13:30 Shanghai - Cangzhu Kineska liga Maccabi - Crvena zvezda Turnir Kipar Dynamo Minsk - Vityaz Hokej KHL Kielce - Widzew Poljska liga 19:00 Zenit - Besiktas 20:00 Chicago Cubs - Colorado Bejzbol MLB Video powered by Premijer liga BiH 20.
19 DINAMO vs SLAVEN BELUPO 3:0 (8. kolo, SuperSport HNL 23/24) Dinamo je bio ubjedljiv protiv Slaven Belupa. 14 LOKOMOTIVA vs RUDEŠ 1:0 (8. kolo, SuperSport HNL 23/24) Lokomotiva je savladala Rudeš s minimalnih 1:0 u prvom susretu osmog kola. YouTube Video Pogledaj sve YouTube pre 9h EUROPA CONFERENCE LEAGUE: Ferencvaros - Čukarički 3:1 / 21. 2023.
09. 2023 19: 28 PREMIJER LIGA BiH (2. kolo): Sloga - Željezničar 3:0 Sloga Meridian u zaostalom susretu drugog kola Premijer lige BiH ostvarila je ubjedljivu pobjedu nad Željezničarom (3:0). 17. 2023 23: 09 PREMIJER LIGA BIH (7. kolo): Široki Brijeg - Zvijezda 09 2:1 Široki Brijeg je nastavio sa pobjedama i slavio protiv Zvijezde 09 na Pecari sa 2:1. 22: 57 PREMIJER LIGA BIH (7. kolo): Borac - Posušje 1:0 Borac je na svom terenu dočekao Posušje i slavio minimalnu pobjedu od 1:0. 02: 04 PREMIJER LIGA BIH (7.
55 Rendulić: Za ove utakmice se živi, igrat ćemo na pobjedu Mostarski Zrinjski je danas najavio historijski, prvi meč grupne faze nekog od evropskih fudbalskih takmičenja u klupskoj, ali i istoriji Bosne i Hercegovine. 11: 51 Budimir: U Premijer ligi BiH ima puno bogatijih klubova od nas Nogometaši Širokog Brijega nakon pobjede nad Zvijezdom 09 drže vodeće mjesto na tabeli Premijer lige BiH zajedno sa Sarajevom, s istim brojem bodova, istom gol razlikom, ali i s utakmicom manje.
17: 18 Jagodić: Meni su Željo i Sarajevo uvijek izazov Dobojska Sloga je danas upisala treći trijumf u sezoni, na svom terenu je pobijedila Željezničar s visokih 3:0. 06 Bašić: Pošto mi je vruća glava, bolje da ništa ne kažem Željezničar je danas pretrpio težak poraz u Doboju, Sloga je u zaostalom susretu drugog kola porazila Plave sa 3:0. 16: Plavi u seriji od tri uzastopna poraza: Sloga nadigrala Željezničar Sloga Meridian je danas u Doboju pobijedila Željezničar u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige BiH.
U subotu su na rasporedu tri utakmice. Tuzla City dočekuje Borac u 16:00 sati. Prijenos je na Areni Sport, a pravdu će dijeliti Ermin Sivac. Od 18:30 sati u Gabeli igraju GOŠK i Igman. Ovaj susret nije u TV prijenosu, a glavni sudija je Benjamin Deljković. Mostarski Velež će na svom stadionu dočekati ekipu Sloge. Utakmica se igra od 20:45 sati uz prijenos na Areni Sport, a meč će suditi Dragan Kesić. U nedjelju su na programu dva meča. Prvo će od 16:00 sati igrati Zvijezda 09 i Posušje bez TV prijenosa.
Gdje možete u direktnom TV prijenosu gledati Velež i 8. jul 2021. — Gdje možete u direktnom TV prijenosu gledati Velež i Široki, pratiti meč Sarajeva · Prvi na teren u Europi, izaći će nogometaši · Milsami ...
(SPORT<) Sloga Doboj Željezničar Sarajevo gledati prije 2 dana — (SPORT<) Sloga Doboj Željezničar Sarajevo gledati prijenos 20 septembar 2023 19. aug 2023. — — [[[UŽIVO-]][[[] Zrinjski Tuzla City gledati ...
MOZZARTBET SUPERLIGA SRBIJE: IMT - Radnički 1923 1:0 / 21. 2023. pre 1d LUDILO U PODGORICI: SC Derbi serijom 10:0 srušio Partizan i osvojio ABA Superkup / 20. 2023. UEFA CHAMPIONS LEAGUE: Real Sociedad - Inter 1:1 / 20. 2023. UEFA CHAMPIONS LEAGUE: Benfica - RB Salzburg 0:2 / 20. 2023. prije 16 sati 14: 32 Kovačević: Bašić i stručni štab imaju maksimalnu podršku, kao i dosad Ekipa Željezničara je jučer poražena u Doboju od Sloge rezultatom 3:0 i time je ubilježila treći uzastopni poraz u prvenstvu.
Siroki Brijeg - FK Sarajevo : Premier League Gdje na TV-u možete gledati uživo Nogomet - Premier League: Siroki Brijeg - FK Sarajevo. Gdje gledati besplatni prijenos Uživo na TV ili online streamu ...
Arena sport TV BiH - moj trenutak, moj teren, moja tribina PREMIJER LIGA BIH (7. kolo): Široki Brijeg - Zvijezda 09 2:1. Široki Brijeg Nogometaši Širokog Brijega ugostit će sutra ekipu Sarajeva u susretu osmog kola ...